Coffee, tea or me?

The breakfast club

Godmooooorgen allesammen!

Morgenmad har altid været mit yndlingsmåltid. Jeg har virkelig svært ved at fungere og starte dagen, uden at jeg har fået noget ned i maven, og derfor er det en kæmpe bonus at Dubai har et hav af gode steder hvor de serverer morgenmad. Ja ja, brunch er også ganske fint, men MORGENMAD er det bedste. Og nej, det er ikke kun æg og bacon, en omelette eller en bolle med ost man får. Der er en masse sundt og proteinrigt at vælge imellem på de fleste menukort, hvis man kender de rigtige steder – og det gør jeg 😉 haha

Hvis du skal til Dubai, så prøv at starte dagen på ét af disse steder. Du vil ikke blive skuffet …

Le pain quotidien (LPQ)
Vi starter lige med favoritten. Ikke nok med at der ligger to, begge indenfor 10 minutters gåafstand fra vores lejlighed, så er det helt klart det bedste sted at spise morgenmad. Jeg er helt sikkert ikke den eneste der synes det, fordi der er som regel helt proppet inden kl10 i weekenderne. Man kan få ALT. Havregrød, frisk frugt, fedtfattigt yoghurt, proteinvafler, æg på 1000 forskellige måder, frisk brød, kager, den bedste kaffe – GUD hvor jeg elsker det sted. Stemningen er god, omgivelserne er smukke. Det spiller bare.
Der findes en LPQ mange steder i Dubai, blandt andet i Marina Mall, Dubai Mall, JBR The walk, Mall of the Emirates …

Se deres hjemmeside her
Screen Shot 2016-04-29 at 15.36.02

Screen Shot 2016-04-29 at 15.29.55Screen Shot 2016-05-10 at 13.34.37

 

The One & Only, The Palm
Det var ret tilfældigt at jeg stiftede bekendtskab med dette sted. Hotellet ligger helt ude på den yderste palme spids på den kunstige palme-ø, så det er ikke just et sted jeg kommer ret ofte. Jeg havde aftalt med et par veninder, at vi skulle spise morgenmad et andet sted end LPQ (for engangs skyld), og fik anbefalet The One & Only’s morgenmad’s buffet. Prisen var overskuelig (155 dhs), og det var inklusiv alt det friskpresset juice og kaffe vi kunne drikke. Der var SÅ meget forskelligt at vælge imellem. Vi sad der i ca 3 timer, og bare blev ved og ved og ved og ved .. Det var virkelig lækkert, og helt sikkert ikke sidste gang jeg tager derud og spiser.
Hjemmesiden på morgenmad’s restauranten er her.

Screen Shot 2016-04-30 at 16.17.53 Screen Shot 2016-04-29 at 15.37.20

Tasha’s
Normalt spiser jeg kun frokost når jeg tager på Tasha’s, da de laver de lækreste salater. Forleden valgte min veninde og jeg at afprøve morgenmaden, og det var mindst ligeså lækkert. Måske ikke så sundt, men pyt – det var mandag. De laver også de bedste juices overhovedet, så det skal du også prøve hvis du tager her hen.

Se hvor stedet ligger, her.

Screen Shot 2016-05-10 at 14.02.35

Screen Shot 2016-05-10 at 14.05.39

ENGLISH

I have a serious love for breakfast. Its by far the best meal of the day and i cant really get started without it, so its lucky for me that Dubai has lots of restaurants and cafés that have amazing breakfast menus. You should try these places, if you ever come to Dubai …

Le pain quotidien (LPQ)
This is my favorite place. Not only are there 2 within 10 minutes walk from our apartment, but it is definitely the best breakfast restaurant i have tried here in Dubai. Im not the only one who thinks the same, because you can be sure that this place is packed before 10am on weekends. You can find LPQ many places in Dubai, so go to their website and find one closest to you!

The One & Only hotel, The palm
It was actually pure coincidence that i came across this breakfast buffet. Some friends and I decided to find somewhere new to eat breakfast instead of LPQ every time, and this was recommended. You are allowed to access the breakfast buffet at the hotel as a non-guest, for 155 dhs. This includes all the freshly squeezed juices and coffee you can drink. The surroundings are beautiful, the atmosphere is great, and you will deffinately not leave here hungry. Find the location here.

Tasha’s 
Normally i only go to Tasha’s for lunch, since they serve the most amazing salads and juices (yes i love juice), but a few days ago my friend and I decided to try out their breakfast menu. It may not have been as healthy as i usually would prefer, but it was reeeeeeally good. Deffo will try some more things from the breakfast items next time i go.
Tasha’s is situated here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee, tea or me?