Sommerhus i Finland

Vidste du at …

Screen Shot 2016-04-29 at 15.29.26

Nu er jeg stadig rimelig ‘grøn’ indenfor blogger-verdenen, og har stadig meget at lære. Selvom min blog primært omhandler livet i Dubai, er det stadig MIT liv jeg skriver om. Derfor kunne det måske være rart for dig der ikke kender mig privat, at lære mig lidt bedre at kende. På den måde bliver det også nemmere for mig at skrive mere ‘frit’ uden at skulle forklare en masse hist og pist, i løbet af mine indlæg.

Her er 10 ting om mig, som du måske ikke vidste …

 1. Jeg er født og opvokset i en by lidt uden for London, England. Vi flyttede først til Danmark da jeg var 14 år gammel. Det vil sige at engelsk er mit modersmål, dog er begge mine forældre fra Danmark oprindeligt. Ja, jeg taler engelsk med brittisk accent. Nej, det er ikke fedt! haha
 2. Jeg gik faktisk på en pige skole i England i 3 år inden vi flyttede til Danmark, hvor jeg blandt andet spillede ‘astro-turf hockey’ og ‘netball’ på skoleholdet – det bliver ikke mere britisk end det. Jeg har aldrig så meget som rørt ved en håndbold nogensinde! haha
 3. Jeg kan ikke starte dagen uden en kop kaffe. Gerne tre.
 4. Jeg støvsuger hver dag.
 5. Jeg er kæmpe tryghedsnarkoman – jeg indrømmer det blankt.
 6. Hvis der er en kinder maxi ved siden af kassedamen i supermarkedet, så tager jeg sådan en med. Hver gang. Derudover er jeg en kæmpe slikgris.
 7. Min livret er stegt flæsk.. Og tarteletter.. og lasagne.
 8. Jeg arbejdede som tjener og bartender på Tenerife i godt 5 måneder, sammen med min gode veninde. Vi tog afsted på en afbudsrejse, men kom ikke tilbage som planlagt. Spontanitet længe leve!
 9. Jeg er en fartbølle, og kører måske lidt vildt. Mange af mine veninder vil ikke køre med mig efterhånden.
 10. Jeg planlægger alt. Min dag er som regel planlagt ned til sidste minut, inklusiv pauser så jeg kan trække vejret. Det resultere i at jeg ofte er ret stresset. Jeg arbejder på det! haha

Er der mere, i vil vide?

En masse kærlighed fra mig,

Screen Shot 2016-05-01 at 21.03.37

4 kommentarer

 • Anne

  fedt at følge med i dit liv i sandkassen! 😘 Fedt at kunne flydende dansk og engelsk – kom til at tænke på, om du også kan Finsk, eftersom du også har boet der 😃👍?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Hej Anne, tak fordi du følger med!
   Ja det har været en gave for mig, at kunne begge sprog flydende. Ind mellem kniber det lidt med det danske. Især grammatikken! Jeg forstår en del finsk, og kan følge med i andres samtaler. Jeg kan få sætninger, men slet ikke flydende. Sproget er jo vanvittigt, og minder ikke om noget andet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er det hyggeligt at lære om dig… Jeg er lidt nysgerrig omkring hvordan du kan være tryghedsnarkoman og så rejse så meget og bo i udlandet samt være spontan 😃 Det vil jeg rigtig gerne lære noget af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Ja, det kan godt lyde lidt forvirrende! Jeg har altid rejst meget og er meget udadvendt, forstået på den måde at jeg elsker at opleve nye ting. Når det så er sagt, er det ualmindeligt vigtigt for mig at jeg har en tryg base. Jeg har f.eks aldrig rigtig været single i længere tid. Jeg trives bedst, når jeg har en ved min side – en jeg kan opleve alle de ting med. Jeg har tit fået at vide at jeg kunne have godt af at ‘finde mig selv’, men det har jeg altid haft svært ved. Jeg lider stadig enormt meget af hjemve. Jeg taler med min mor HVER dag, og tager lige en tude-tur ind imellem. Det er en del af det, tror jeg. Jeg har virkelig haft svært ved at rejse så langt væk fra familien. Dengang jeg boede i Finland, var jeg nok hjemme i Danmark minimum 1 gang om måneden, fordi jeg lige skulle hjem og vende. Det handler om at springe ud i tingene, men ikke glemme hvor man kommer fra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus i Finland