Tanzania & Zanzibar

Luna Sky Bar

Screen Shot 2016-06-04 at 08.53.11

Min kære mand inviterede mig ud i går, så jeg kunne komme lidt væk fra opgaveskrivning og min sofa. Jeg var ved at blive helt firekantet i hovedet, og havde virkelig brug for en espresso martini! haha

Vi tog på Four Seasons Hotel i DIFC, der ligger et godt stykke væk fra Marinaen, og tættere på ‘centrum’. Jeg var mere interesseret i cocktails end en lækker middag, så Luna Sky Bar helt op på toppen af hotellet, var helt perfekt.

Screen Shot 2016-06-04 at 08.57.57
Stemningen er afslappet, DJ’en spiller noget chill musik, og deres drinks sidder lige i skabet. De serverer også små retter, som var overraskende gode, og servicen er helt i top. Som i nok kan læse, var jeg meget begejstret over det her sted! haha

Screen Shot 2016-06-04 at 08.58.27
Det er helt sikkert et besøg værd, hvis man trænger til en stille og rolig aften, en espresso martini, eller et sted man kan starte ud inden det bliver vildere.

Luna Sky Bar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanzania & Zanzibar