The Farm, Dubai

Mødregruppe i Dubai

e6b7ceaf-7e76-4c29-abe9-cc25305ea6dc

Nu bliver Victor snart 1 år. Det samme gør alle hans venner, og fødselsdagsræset er allerede gået i gang. I dag var vi til fest hos en af hans veninder, og det har bare været en fantastisk dag! Da jeg stod der og kiggede på alle de børn og deres mødre blev jeg helt rørt. Derfor synes jeg det er på tide jeg fortæller om de skønne kvinder der har gjort Victors (og mit) første år sammen noget helt særligt.

Jeg har fået lov til at dele nogle billeder fra dagens fest, så værsgo’ 🙂

04978236-9744-404f-8cf4-4c48d5434109

 

d89f2874-1ab5-4bda-8333-59fdb52d03e5-1

db27a5ab-4519-4a19-ac21-bc37f7d50c42

c8c4947e-d3ba-43ff-b88f-f54af86894b0

Jeg kan huske da jeg blev gravid, og noget af det første jeg tænkte på var hvor ensom jeg nok ville blive her i Dubai. Langt de fleste af mine daværende veninder havde ikke børn, og nød deres frihed i fulde drag. Jeg var godt klar over at jeg pludselig ikke kunne følge med dem længere på samme måde, og jeg frygtede nok at de langsomt ville forsvinde. Et par stykker af de piger jeg sås meget med i starten af min tid her i Dubai er ’faldet fra’, men heldigvis har jeg en gruppe veninder som har holdt ved, og om ikke andet er blevet endnu bedre veninder efter Victor kom til. Jeg vidste jo godt, at de fleste nybagte mødre i Danmark bliver en del af en mødregruppe, men jeg anede overhovedet ikke hvordan og hvorledes man gjorde i Dubai. Facebook var uden tvivl en KÆMPE redning, da jeg heldigvis er blevet en del af 2 mødregrupper som har været meget aktive lige fra starten af. Den ene er en gruppe af skønne danske kvinder som jeg gerne ses med en gang om ugen (når vi ellers er i Dubai og har tid). Derudover er jeg medlem af en facebook gruppe med næsten 400 mødre med børn fra januar, febuar og marts 2017!! Ud af den gruppe, har jeg fundet endnu en gruppe af 12 HELT fantastiske kvinder. 12 kvinder, fra 10 forskellige lande; England, Sydafrika, polen, Sri Lanka, Island, Indien, Frankrig, Tyskland, Egypten og Danmark. Vi ses når vi kan, og ellers er der i hvert fald 60 whatsapp beskeder på min telefon hver gang jeg kigger på vores gruppechat. Jeg kan med hånden på hjertet sige at jeg ikke har følt mig alene på noget tidspunkt. Det er som om, at vi alle er i samme båd hernede – uden familie og gamle venner. Derfor er vi der 100% for hinanden, og bruger hinanden vildt meget. Jeg synes derudover at det er en gave at give Victor så mange venner fra forskellige baggrunde og kulturer, helt fra starten. Jeg håber at det vil gøre ham til et bedre og mere rummelig menneske i fremtiden. Jeg ved at jeg personligt har fået enormt meget ud af de nye venskaber jeg har opbygget. Venskaber jeg aldrig ville have haft fornøjelsen af, hvis ikke det var fordi jeg blev mor i Dubai, og venskaber jeg håber holder ved i mange år endnu!

Her er nogle billeder fra det seneste år, af min ‘internationale’ mødregruppe. Jeg har ikke lige fået spurgt de danske piger om jeg måtte inkludere dem i dette indlæg, og derfor har jeg valgt at unlade billeder af dem – de må komme en anden gang, hvis jeg får lov 😉

f3e5e826-f035-444c-bd23-1d52d4d4294c 257f855a-56ec-4add-af3b-aa04873c668a f96e1199-1f47-4ece-b352-eb6b68c17eae 1d871701-b3ee-432d-a61d-5a68adcd0072 eb4fcc95-edd1-405e-b1d3-d838db9884c6 57162ff0-e196-4b43-97a4-45eb308d61f1 98441dac-19b0-40fb-bddb-c7c1c87bccea

 

ENGLISH:

Victors first birthday is just around the corner, and the birthday-weekend rush has started in my maternity group. Today we celebrated Lena, and i feel its a good time to share my thoughts about the many women i have met after becoming a mother…

I remember when i fell pregnant, and how worried i was about becoming lonely. The girls i spent most time with didn’t have children, and were enjoying their freedom –rightfully so! I knew there was no way i could keep up with them anymore, and i was afraid that they would disappear in time. A few of them have done just that, but i guess thats natural. Luckily, many of them didn’t, and they have actually become even closer friends since Victor came into the world. I knew that most new mothers in Denmark became part of a mummy-group, but i had no idea at all about how it worked in Dubai. Facebook has been the biggest life saver. I became a member of a facebook group which as now grown to a sisterhood of 400 mothers with children from January, February and March 2017 in Dubai, and now im lucky enough to be part of 2 mummy-groups.  One is a group of wonderful danish mothers, and we get together once a week (if we are free and if we are in the country), and the other one is a group of 12 incredible women from 10 different countries who i see on a regular basis, and talk to daily (hello whatsapp).
I can honestly say, that these women have kept me sane and given me strength from day one. I have never felt alone, and we are always there for each other 100%. Even though we all come from very different backgrounds and live very different lives– we are all in the same boat, without family and old friends. I also see it as a gift to give Victor such a multi-cultural group of friends, and i hope it helps him become a grounded and well rounded person in the future. Personally, i have gained so much from these women. Women i would never have met, if i hadn’t become a mother in Dubai, and women i hope to be friends with for many years to come.

xxx

2 kommentarer

 • Line

  Hejsa!
  Hvor er de søde at se på 🙂 jeg tænkte på, hvad gør du, når dig og A skal date eller ud, hvor V ikke er med? Hvem passer ham? Eller hvad med til nytår? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Hej Line!
   Ja, de er super søde 🙂
   Som jeg har skrevet i indlægget her , har vi en hjælper/nanny der kommer i løbet af ugen. Hun passer ham også, når vi skal ud om aftenen. Endnu en grund til hun er guldværd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Farm, Dubai