Luna Sky Bar

New beginnings

c59e220b-b7d2-4252-9272-9b53e02a78c2

Hej alle sammen,

 

Som i kan se har jeg valgt at starte min blog op igen efter næsten et års pause. Da jeg lukkede ned for bloggen, havde jeg en ide om at denne dag ville komme – men lige på det tidspunkt havde jeg slet ikke overskuddet til at drive bloggen som jeg ønskede. Det har jeg nu. Jeg har så meget overskud endda, at jeg som udgangspunkt vil skrive på både dansk og engelsk. Både fordi jeg er sindssyg, men også for at kunne indrage så mange af mine læsere som muligt.

Derfor vil jeg starte på en frisk! Nu hvor chefen er kommet til verdenen, og vores liv har ændret sig så drastisk, føler jeg virkelig at jeg har meget jeg vil skrive om. Livet er bare blevet så meget mere indholdsrigt, synes jeg selv. Jeg vil også skabe et personligt forum hvor I, mine læsere, kan finde svar på de mange spørgsmål i har om min lille familie, men også om Dubai. Hvad får jeg dagene til at gå med? Forskellige anbefalinger? Hvordan er det at bo hernede med en lille baby? … Jeg vil vel gerne skrive en slags offentlig dagbog, hvor i både kan læse om mit privatliv men også finde en masse nyttige informationer om Dubai som rejsemål.

Jeg har brain-stormet en masse, og har allerede en del emner jeg vil ind omkring, men hvad kunne i tænke jer at læse om her på min blog? Kom endelig med jeres forslag, så jeg kan tage dem med i mine emne-overvejelser.

Anyway, TAK fordi i læser med. Jeg lover at jeg vil gøre mit bedste for at holde jer interesseret og inddrage jer i mit liv.

 

Hey all!

So, its been a year since i shut down my blog. I kind of guessed that the day would come where i would start up again, but to be honest i had ZERO motivation last time round. Being heavily pregnant and hormonal did me no favours. Since Victor arrived, i feel as though my life has become so much better and i have so much i want to write and share – so here we go again! I have decided to blog in both English and Danish to start with. Partly because im insane, but also to accommodate as many of you readers as possible. 

My goal is to make this blog an open diary where you all can read about our daily life, my thoughts on motherhood and also to create a go-to place if you are looking for some tips on what to do or where to go when visiting Dubai. I have done some brainstorming about what i want to write about, but id love to hear YOUR opinion. What what you like a post about? Please do share, so i can take it all into consideration. 

Anyway, thank you for reading and i hope you stick around. I promise to do my best to make it worth your while 🙂

 

 

11 kommentarer

 • Josefine

  Det er jeg glad for at høre! Vil glæde mig til at følge med – elsker allerede at følge dig og din skønne lille familie på både Instagram og Snapchat. Jubiii!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Dejligt du er tilbage! Jeg har fulgt med i en masse år. Mange stopper man med at følge, fordi det bliver kedeligt, men du er så hyggelig at følge med hos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Hvor er du sød! Det betyder meget du synes jeg er værd at følge så mange år. Jeg kan faktisk også godt kende dit navn fra instagram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fedt! Læste også med sidst 😁 Alle de emner, som du skriver gode! Jeg (og en masse andre!!) elsker personlige indlæg! Gerne om hvad du laver, hvor tit han er hjemme, hvordan ser jeres hus ud over det hele? Hvad er planen med V? Hvor længe bliver i der? Er der en plan? Økonomisk(selvom det er meget privat)? Skal du arbejde igen? Hvad med baby nr 2? Savner du familien? Veninderne? Mærker du til aldersforskellen? Pyyh:.. det blev til mange emner, så nu har du vidst emner til lang tid 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Hvor er det dejligt du stadig følger med! Og TAK for alle de gode forslag, der fik jeg lige plusset lidt mere til listen – jeg vil helt sikkert skrive om størstedelen af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jubii! Fedt 🙂 Gerne en masse personlige indlæg! Eller ja, hvad man skal se hvis man har 10 dage i Dubai og både vil have sol og se lidt.. eller hvor det er godt at bo til ok penge. Er det ikke dyrt i leveomkostninger? Knus Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Ja, jeg skal nok skrive et indlæg om must-sees her i Dubai 🙂 Dubai er dyrt i det heletaget. Her d.1 januar fik vi også kastet 5% VAT i hovedet på fødevarer og alt andet, så det gjorde det ikke billigere. Men jeg er sikker på man kan spare, hvis man virkelig prøver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line H

  Fantastisk !! Syntes det er så skønt og spændende hos jer😃😃👏🏼 Vil gerne høre mere om din hverdag dernede osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Åh mange tak 🙂 Jeg skal nok skrive en masse om min hverdag. Tak for interessen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er så glad for både din insta og blog! Vi skal til Dubai her i slut januar med vores pige på 6 mdr. Kan du måske lave et indlæg om gode spisesteder osv.?☺️ Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Ej hvor dejligt! Det skal i glæde jer til. Jeg skal nok skrive et indlæg snarest om spisesteder osv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luna Sky Bar