New beginnings

Tuesday

cfbfcb88-19cb-450e-be40-4c11489d4aee    db78ca85-514f-4c5e-a9f4-c026841b5291   1a4ab2c4-7236-42eb-8e47-31420cddab1f
f5126370-a102-442e-8840-fbdb361e884e  d2dcd147-5fd5-4808-9e09-214c6b1565f7    943d7b75-cff3-4584-b0fe-2d0646376265  c3396cdb-931b-4506-8b50-b2687b01ec7b   b4bdc470-df6f-4c07-a3b0-40773f3d09de-1       eb12860b-2ce2-4d31-bf5f-8627c42396c5

 

Hvor er jeg bare glad for, at der er så mange ’gamle’ såvel som nye følgere der gerne vil læse med her på bloggen. Sikke en modtagelse. Jeg har fået en del henvendelser omkring ønsker til indlæg, og der er mange af jer der gerne vil vide hvordan min hverdag ser ud? Den er vel ganske almindelig synes jeg selv, bare i ualmindelige omgivelser. Alle dage er ’heldigvis’ forskellige, men jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne skrive om dagen i dag, så i kan få en ide om hvad jeg får tiden til at gå med 🙂

Arttu flyver en del for tiden, især om aftenen. Det vil sige manden kommer hjem kl kvart-i-kvalme om natten, og sover det meste af dagen. Sådan er det desværre i perioder. Han kom ind af døren kl4 i morges, og Victor vågnede kl6. Så er dagen ligesom i gang!

Vi har fået os en hjælper i huset, som kommer 5 gange om ugen, 3-4 timer af gangen. Hun er simpelthen uundværlig! Jeg er alene 80% af tiden med Victor, og derfor er det en kæmpe hjælp med de ekstra hænder. Hun kommer kl7, og tager Victor indtil han skal sove morgenlur ved 8-9 tiden. Derefter gøre hun lidt rent og lige klarer nogle praktiske ting i huset. Jeg ved at det kan virke som luksus, og det er det vel også lidt? Sagen er bare den at Victor går hverken i dagpleje og jeg har INGEN familie hernede der kan aflaste mig (Skal nok skrive et indlæg om dette), så de timer jeg får for mig selv er guldværd. Jeg kan sove en ekstra time hvis Victor har haft en dårlig nat, jeg kan tage ned og træne og jeg kan også nå at handle!

I dag, for eksempel, kom hun kl7. Jeg tog ned og trænede (jeg skal seriøst i gang for alvor igen), og derefter spiste jeg morgenmad med en veninde og hendes mand nede i centreret. Restauranten hedder Nathalie’s, og de serverer virkelig lækkert og sundt ‘fitness mad’. Vi skal til at lave om i haven herhjemme, og derfor tog jeg ud og kiggede på planter og havde et kort møde med vores nye havemand. Jeg tror virkelig det bliver godt denne gang. Ham n første der lavede vores have i det nye hus tog simpelthen røven på os og det er noget lort han har lavet. Vi skal holde 1-års fødselsdag for Victor i haven om én lille måneds tid, og derfor skal vi have fikset det så snart som muligt. Victor og jeg var alene hjemme det meste af eftermiddagen (vasketøj vasketøj vasketøj) indtil farmand havde klaret det han skulle efter han vågnede fra sin skønhedssøvn. Han skal arbejde lange dage det meste af ugen, og derfor inviterede Victor og jeg ud og spise til aften. !0 point til ham. Vi tog ned på JBR (jumeirah beach residence) og så solnedgangen inden vi fik noget mad. Jeg elsker at spise på Leopolds of London da man kan få nogle lækre salater. Som altid er det svært at holde Victor vågen efter kl19, så vi tog hjem og lagde ham i seng inden han blev umulig. Det er faktisk også derfor det er sjældent han kommer med ud når vi skal spise aftensmad.

Så det er sådan en ganske almindelig dag nogenlunde ser ud for mig. Der er også dage hvor jeg render rundt i det klammeste træningstøj og gammel makeup, hvor dagens eneste mål er at holde både Victor og jeg i live. Sådan er det jo 🙂  Jeg starter sidste semester på mit studie d.29/1, og så kommer det hele til at ændre sig en smule, men jeg GLÆDER mig til at komme i gang igen, og ikke mindst at blive færdig så jeg kan finde mit et arbejde. Jeg har ikke tænkt mig at være hjemmegående husmor, nej 🙂

Jeg kommer med flere indlæg løbende, så jeg håber i fortsat læser mig. God aften til jer

Mai x

 

Im so happy that so many of you seem interested in reading my blog – both the old followers but also new! It is really humbling and very much appreciated.

I have received quite a lot of input on what people what to hear about, and one of the subjects is what my daily life looks like now im a mother and not working. I dont think my daily life is very different to most other new mums – its just the surroundings that may seem unusual 🙂

Luckily, most days are different, but i figured id write about what my day was like today, just to give some basic idea as to how i kill time.

Arttu is working a lot recently, especially at night. This means he comes home and silly o’clock at night and then seems for most of the day. Thats just the name of the game once in a while. This morning he came home around 4am, and Victor was up at 6.

Luckily, i have found the most amazing maid/helper/nanny/fairy godmother, who comes to the house 5 times a week for about 3-4 hrs at a time. I seriously couldn’t do without her – she is a god send. Im alone with Victor 80% of the time, and it is such a good help with an extra pair of hands once in a while. She normally gets to the house around 7am, and takes care of Victor until he goes down for his morning nap. After that she has time to tidy the house and do some practical things. This means i can sleep an extra hour if he has had a bad night, i can go to the gym (i really need to get back into the game), or just do the shopping. Its amazing what some me-time can do for the mind!

Today, for example she came at 7, and i went to the gym. After that i had breakfast with my friend and her husband at this great restaurant right next to where i work out. I even had time to go to the garden-souk to look at new plants for our garden (which we have having redone because we were cheated big time by the previous landscaper), and had a quick chat with the new gardener. Victors first birthday is coming up and we need to get it sorted so we can have a garden party for him. Im sooooo excited! Once Arttu decided to rise from the dead, he went out to run some errands and victor and i did the Laundry (exotic, i know). Daddy cool invited us out for dinner, which earned him 10 points, so we decided to head down to JBR to watch the sunset and have a nice chilled meal at Leopolds of London – my favorit place for a salad. Victor is hard work to keep awake after 7pm so we didn’t stay out late … as usual. Parenthood at its best 😉

Thats pretty much what a usual day looks like for me. Some days i run around in smelly sweatpants and old makeup the WHOLE day, and do nothing interesting besides keep my child alive. Im starting on my last semester of my degree at the end of this month, and i CANT WAIT! Even more so, i cant wait til its finished so i can actually go and look for a job – i have no intention of being a stay at home mother. Its just not for me.

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New beginnings