REJSETIPS - DANISH ONLY

Weekend in London

a3d7ade3-4b10-4b82-b8c0-c75e13416d4f

Hej allesammen!

Som i nok har fanget på min instagram og snapchat, tog jeg (meget spontant) til London i sidste uge. Jeg kom hjem i morges, og har bare haft den hyggeligste tur. Til jer der ikke ved det, så er jeg faktisk født og opvokset i London. Jeg flyttede først til Danmark da jeg var 15, og derfor har England i det heletaget stor betydning for mig – engelsk er endda mit modersmål! Det er alt for længe siden jeg sidst har været der, og selvom jeg har ikke har SÅ mange gode veninder derover længere, har jeg min barndomsveninde og hendes familie som jeg har meget kontakt med. Hun har lige fået en ny lejlighed i byen, og inviterede os derfor på besøg så hun også kunne møde Victor.

23e8c26f-cae8-4e03-a35c-12bddafa6c40-1

cff6fe27-f4ac-4aef-8531-98be1791a02b-2

Flyveturen var et helvede for at sige det pænt og billedet i ser her er fra den ene time han gad sove (ud af 8), og da der er 4 timers tidsforskel, havde V svært ved at finde ud af tidszonerne – jeg var vågen mellem 2-3 om morgenen de fleste dage, da Victor synes det var et perfekt tidspunkt at stå op på. Vi tog det meget stille og roligt, ikke mindst for Victors skyld, men det passede mig også helt fint kan i nok forstå! haha. Vi gik lange ture, tog ind og shoppede, kørte hen til det gamle område af London jeg boede i for at spise med hendes familie, spiste ude og drak noget lækkert vin. Vi mødte endda min bedsteveninde som også er Victors Gudmor, da hun var på forretningsrejse i London lige der – det passede jo helt perfekt 🙂

8363a6ca-c979-4699-96a0-643fc71ad262

4aa507fe-8274-4d79-9c7c-0cdd7e520401

2a673d9b-3311-4da7-9209-ecdfa0602fa9
Vi spiste blandt andet frokost en dag på The Ivy, City Garden, hvor stemningen var så fed og maden var virkelig lækker. Selv V havde det hyggeligt og charmerede sig ind på alle derinde. Helt sikkert et besøg værd, hvis i skal til London – men husk at bestille bord da de har vanvittigt travlt de fleste dage.

screen-shot-2018-01-22-at-09-10-24
ca90000a-4d2c-4139-8413-49364b1a1858

 

Vi kørte også forbi Notting Hill, et af de smukkeste områder i London, efter min mening. Vi havde egentlig tænkt os at spise morgenmad på Granger & co, eftersom jeg har stalkede deres instagram profil et par gange og stedet er tydeligvis vildt populær. Vi ringede endda derind dagen forinden for at bestille bord, men de har kun ‘walk-in-seating’ så det gik ikke. Vi kom også hurtigt på nye ideer da vi så hvordan folk stod i KØ hele vejen om hjørnet i silende regnvejr.
Derfor tog vi på ‘Côte Brasserie’ på den anden side af vejen, hvor der var mere roligt. Jeg ville ØNSKE vejret var bedre lige den dag, for jeg kunne have gået i flere kilometer og kiggede på de skønne huse og bygninger der findes i Notting Hill kvarteret.

1bc1d89d-0c1e-451d-b4ca-123cb24d8ce4

 

screen-shot-2018-01-22-at-09-39-25

Jeg har allerede planer om at skulle tilbage igen i år, og jeg tror det bliver endnu sjovere når Victor kan gå og udtrykke sig noget mere 🙂 Arttu har 14 dages ferie i marts, og vi er ved at finde ud af hvor vi skal hen af, udover Finland for at se storesøster. Jeg kunne godt bruge en rigtig badeferie – Ja jeg bor i Dubai, men det er i hvert fald ikke nogen badeferie 😉

 

 

ENGLISH: 

Hey all,

As you have probably figured out, i went to London with Victor on a spontaneous long weekend last week. I arrived back in Dubai this morning, and i have really had such a lovely trip. For those of you who didn’t know, i was actually born and raised in London, and didn’t move to Denmark until i was 15. English is also my mother-tongue. Thats why England has a very special place in my heart, and i always feel so at home there when i visit. Its been a while since i visited England last time, and even though i dont have that many childhood friends left, i have one veeeeery special one a long with her family, whom i love dearly. We are still very close, and she recently got herself an amaaaaazing apartment in Greenwich. She invited us over, and since she hasn’t met Victor yet i figured it was about time. 

The flight to London was horrific, and the picture above is from the only hour Victor slept on the entire 8 hour flight! He is really testing me at the moment. The 4 hour time difference also resulted in him being hit by jet-leg, and us both starting our days between 2-4am. Luckily we didn’t have too many plans, and had some really lovely days going for walks, shopping, eating great food and drinking a bit of wine. Exactly how it should be. We also ran into my best friend who is also Victors Godmother, who was in London with work – perfect timing 🙂

We went to The Ivy City Garden for lunch one day which was really lovely, and also managed to squeeze in a little cheeky trip to Notting Hill (in the pissing rain, but i wanted pictures). We had hoped to eat breakfast at Granger & Co which is supposedly ‘the place’, but had a quick change of heart when we saw the que to get in. The must make bloody good food, because THAT was insane. 

Im already planning on coming back again soon, and i reckon it will be easier and even more fun with Victor once he is walking and talking! Arttu has 2 weeks holiday in March, so we are planning on where to go (except for Finland to see big sister). I would really love a good beach holiday with no plans. Fingers crossed! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSETIPS - DANISH ONLY