Livet som online-studerende

Det perfekte forhold

Screen Shot 2016-04-29 at 15.37.02

Da det her billede blev taget, skulle jeg virkelig tage mig sammen og psyke mig op til en dag hvor vi skulle se på en masse biler  – det er jo Arttu’s store passion, og det siger mig slet ikke så meget. Først og fremmest, tjek lige hvor opstillet det her billede er. Arttus bil var skinnende ren og jeg havde været ude og bruge for mange penge på et outfit i samme farve som jeg aldrig har haft på siden (du godeste). Jeg brugte seriøst hele dagen på at se så lækker ud som muligt, og jeg tror aldrig mine bryster har set så store ud! PEEEEEERFEKT.
Vi overså lige det fine skilt i baggrunden, men nu ved alle hvor toiletterne var henne den dag.

Nu til sagen …
Jeg tror de fleste, både mænd og kvinder, har en forstilling om hvad de vil have i partner.
Guderne ved, at jeg har kysset mange frøer. Nogle vil mene lidt for mange (de har ret). Jeg har aldrig brudt mig om at være alene (jeg har alle dage haft dårligt selvværd), men jeg har heller aldrig været god til det med titler, og har derfor ‘datet’ fyre tidligere, men det er kun få jeg er blevet ‘kærester’ med. Jeg har virkelig haft nogle søde typer ind på livet (og nogle knap så søde), men alligevel har der altid været et eller andet der manglede. Så længe jeg husker, har jeg haft lyst til at slå mig ned og have en familie, men jeg synes bare altid jeg kunne finde fejl i de forhold jeg befandt mig i. Jeg husker tydeligt, at jeg gik med fornemmelsen af, at alle andre der var i forhold var ovenud lykkelige, med deres kærestebilleder og kærlighedserklæringer på facebook. Jeg tænkte at de helt sikkert ikke gik og bøvlede med de ting jeg gjorde i mine forhold, og derfor måtte det jeg havde gang i være det forkerte – så skulle jeg bare videre. Det er dog langsomt gået op for mig, at sådan er virkligheden slet, slet ikke. Det er det farlige ved de socialemedier – folk ligger det ud de har lyst til vi skal se, men ikke det der sker bag lukkede døre. De deler ikke de skænderier de har, og de skriver ikke om de dage de har lyst til at slå hinanden ihjel. De dage hvor de tvivler på, hvad fanden det er de har gang i, og egentlig bare overvejer at smide håndklædet i ringen – det gider folk bare ikke glo på i længden. Det bliver fremmede mennesker ikke misundelige over, og i virkeligheden er det det folk gerne vil opnå – de ønsker at man skal kigge på deres liv og tænke ‘shit hvor er de heldige’. Jeg er selv skyldig! Jeg er dog sikker på, de også har de forfærdelige dage, ligesom jeg har i mit forhold.

Jeg er en kæmpe fan af kærlighed, og tror på den kommer i alle former og afskygninger. Der findes jo ikke regler, for hvordan det SKAL være. Vi er alle individer, der på mystisk vis finder sammen med en anden individ, og bygger et liv sammen. Jeg troede i virkelig mange år, at når jeg fandt ham jeg skulle skabe et liv og have en familie med, så ville alt være helt perfekt. Ikke flere dumme skænderier, uenigheder, stress og bekymringer. Bare et nemt og ligetil forhold, hvor vi gjorde hver dag til en dans på roser – sammen. Der tog jeg fejl.

Da jeg mødte Arttu i sin tid, var han slet ikke den type jeg normalt ville falde for. For det første, var han meget ældre end mig. Jeg ville gerne finde en mand lidt ældre – men ikke 14 år!! Derudover havde han været gift før, og havde et barn. Jeg havde forestillet mig og at ham jeg skulle giftes med, skulle også giftes for første gang. Han var pilot – og dem havde jeg sagt jeg ville holde mig fra, da der kun var hovedpine med dem. Han drak også som en teenager, og hvis der er noget jeg hader, så er det uansvarlige og fulde mænd. Han havde ikke særlig mange tattooveringer, og var ikke så trænet som jeg godt kunne lide. Trods alt det, blev jeg vildt forelsket i ham. Jeg svævede på en lyserød sky og han vækkede noget i mig, som ingen andre havde gjort før. Han var voksen (aaaaaaah, og dog) og ville de samme ting som mig. Den mand kunne få mig til at grine til jeg tissede i bukserne – og det gør han stadig! Folk der kender ham, siger det selv – han er seriøst SÅ sjov, og er bestemt ikke alderstilsvarende. Når det så er sagt, hvis jeg havde forudset de hårde perioder der lå forude, havde jeg nok gået en kæmpe bue udenom. Jeg tør vædde med, at vi har været igennem mere end de fleste forhold har, og stadig står sammen. Noget de fleste ikke ved er, at Arttu og jeg har faktisk været gået fra hinanden et par gange i de 4 år vi har været sammen. Jeg har været så tæt på at løbe fra de problemer der har været, som jeg altid har gjort i mine tidligere forhold, men jeg er her stadig. Sagen er den, at vi elsker hinanden, og i bund og grund vil vi ikke være uden hinanden. Vi arbejder igennem de issues vi har, og står sammen. Men sådan nogle ting deler man jo ikke på de socialmedier – det er jo ikke ‘insta-værdigt’! Jeg fanger  stadig mig selv i at sidde og blive misundelig på alle de sukkersøde statusopdateringer og posts, med de perfekte par – men så minder jeg mig selv lige om at de sikkert har diskuteret fra morgenstunden ligesom vi har! haha
Jeg sad og ledte efter billeder af Arttu og jeg her i dag, som jeg kunne bruge til det her indlæg, og det er egentligt sjovt at se hvor langt der er imellem dem. Helt i starten da alt var lyserødt, tog vi virkelig mange selfies og kyssede på hinanden konstant, ligesom de fleste nyforelskede par gør! Nu om dage har jeg for travlt med at tage billeder og alt andet, og han synes også det er kikset at tage 100 billeder. Som tingene dog ændre sig!

Hvad vil jeg med det her indlæg? Jeg vil bare minde jer om, at hvis i selv sidder i et forhold, og misunder andres kærlighed – så lad vær! Bare fordi de viser de perfekte opstillede kærlighedsportætter, er det ikke ens betydende med at de ikke også skændes over opvasken, beskidt tøj på gulvet og hvorfor fanden det er så svært at handle ind når man har en indkøbsseddel! De diskuterer helt sikkert også om deres økonomi, og misforståelser der opstår imellem dem. Og sådan er det bare! Det er helt normalt, og en del af at dele livet med et andet menneske. Det er vigtigt at man kan skændes i et forhold, og stadig løse problemerne. Der er nogle forhold hvor bølgerne går lidt højere end i andres, og det betyder nødvendigvis ikke at det er det forkerte du er i? Dit forhold er ikke mindre værd, bare fordi alle de gode stunder ikke bliver klistret op over det hele, så alle kan blive misundelige over jeres perfekte tilværelse. Lets be real. Livet er ikke en dans på roser, men derfor kan det godt være smukt alligevel.

En masse kærlighed fra min perfekte, uperfekte familie.

 

Ps. Hvis du mener at dit forhold er HELT perfekt, og i aldrig skændes eller er uenig, så er du VIRKELIG heldig, og så er jeg oprigtigt mega misundelig. haha

5 kommentarer

 • Trine

  Hvor er du go! Dejligt og ærligt indlæg👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ej, hvor et fedt indlæg! Jeg hader iøvrigt at se perfekte kæreste opslag på de sociale medier og kan ikke lade være at tænke på, om de mon kompenserer for noget.
  Jeg ved fx at min venindes kæreste bliver sur og ked af det, hvis hun IKKE laver sådan nogle posts en gang imellem. Det er jo for latterligt.

  Jeg har været kærester med min kæreste i tre år og boet sammen med ham i 2,5 år. Og vi har faktisk ikke haft et skænderi endnu. Uenigheder, bevares, men de løses meget hurtigt og nemt.
  Men vi har heller ikke børn endnu, og måske derfor ikke under så meget pres i forhold til søvn og tid.
  Men det jeg vil sige er egentlig, at jeg også lidt smiler ved sir indlæg, fordi faktisk har det været et issue for mig, at min kæreste og jeg ikke skændes. Sågar har nogle sået tvivl i mig, om vi mon elskede hinanden nok og om der var nok passion og lidenskab i vores forhold. For der må jo helt sikkert være noget GALT med os, når nu vi ikke skændes.
  Det skal bestemt ikke lyde som om, at det er synd for mig at vi ikke skændes, det er jeg jo i virkeligheden mega glad for.
  Men i bund er grund er min pointe nok at det er meget normalt at man af og til spørger sig selv om man har gang i det helt rigtige.
  Og som du skriver; vigtigst er kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  TAK!!!! Fordi du lige gav mig en øjenåbner,
  Jeg har nemlig også en tendens til at suge alt fra de sociale medier i mig. Jeg kan sååå meget se mig selv i dig. Jeg står selv og lige gået fra mine børns far, da jeg altid føler der mangler noget eller at alle andre gør sådan hvorfor kan vi ikke også gøre det.
  Og hvis vi gjorde det, vil vi også være lykkkeligere.
  Har virkelig længe overvejet at slette min IG og facebook da det påvirker mig for negativt .
  Jeg har aldrig før skrevet på andres historier.
  Men du fangede mig virkelig, og tak fordi du ikke gør alt perfekt og lyserødt,
  Og tror jeg lige får tænkt mit parforhold igennem igen, om det ikke er okay at det hele ikke er perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   De socialemedier er så farlige, og jeg sammenligner vores forhold alt for meget. Arttu er rigtig god til lige at ‘hive mig ned derfra’, og lige minde mig om mine egne ord. Jeg VED, at selv de største bloggers hvis feed svømmer i kærlighedsbilleder og perfekt-citeret kærlighedserklæringer, har problmer i forholdet ind imellem. Alle forhold er forskellige, og det er så vigtigt at huske på det. Man tror altid græsset er grønnere på den anden side, men det er sgu ikke sikkert. Det er nok bare nogle andre problemer man kommer til at stå overfor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hvor er du sej! Du er en af de få der fortæller ærligt omkring hvordan tingene egentlig hænger sammen. Du har helt ret. Ingen forhold er perfekte. Uanset om de skændes eller ej. Fordi ingen mennesker er perfekte. Alle begår fejl. Siger eller gør noget der bare slet ikke er okay. Nogen ting kan tilgives.. Og indimellem også noget som virkelig gør ondt. Det tror jeg er vigtigt. At man kan snakke om tingene, være ærlige uanset om det er sårende eller ej og sammen finde en løsning på problemet. Giv en undskyldning, og den anden skal tilgive og så handler det om at begge parter er videre. Tror det er vigtigt man husker ikke at grave det den anden sagde eller gjorde frem igen. Bortset fra det.. Så synes jeg som sagt du er sej. Fedt at læse om den virkelige verden og andres ‘rigtige’ liv. Jeg er en af dem som kun snakker med en jeg betror mig til omkring min kærestes og mine skænderier. Jeg render ikke og snakker med en masse. Så måske virker vores forhold perfekt.. Men det er det absolut ikke. Fedt fedt indlæg du lige skrev. Mere af det tak. Fortsat god dag. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som online-studerende