Forældre med hvert sit sprog ...

BACK TO WORK!

a614786d-79e2-459c-8aea-8e37a8248b72

JEG ER SÅ LYKKELIG!
Jeps, der er sket det, at mama her er gået hen og fået et arbejde.

Jeg skal starte hos en virksomhed der hedder Inseller. Inseller sælger pre-loved designer varer såsom tasker, sko, tøj, smykker fra top designer brands, hvilket der er et kæmpe marked for her i Dubai. Jeg skal stå med ‘VIP consignment relations’, hvilket betyder jeg skal både opsøge, og håndtere de kunder der sælger flere designer varer igennem Inseller. Derudover skal jeg arbejde med Inseller’s social media, og være med til at udvikle nye marketing strategier. I korte træk, skal jeg være med til at booste virksomheden.
Selvom det umiddelbart ikke er indenfor denne branche jeg havde set mig selv, er det alligevel lige noget for mig! Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, havde jeg ikke tænkt mig at søge arbejde indtil starten af Juli, da jeg skal til at i gang med at skrive hovedopgave og jeg har allerede planlagt ferie til Danmark i 3 uger til Juni. Jeg har heller ikke en løsning med Victor, og jeg havde regnet med jeg havde længere tid til at finde en. Han skal selvfølgelig i en nursery (vuggestue), men jeg tænker det bliver på deltid. Vi skal også have fundet noget hushjælp/en nanny der kan være her på fuld tid, og have Victor når A og jeg ikke er på arbejde.

Jeg har fået lov til at starte ud på en deltidsordning allerede i næste uge indtil alt det logistiske er på plads, og så starter jeg på fuldtid i starten af Juli.

Så hvis i leder efter en designer taske til en mere overkommelig pris, ta et kig på Inseller’s hjemmeside og se det store udvalg – vi shipper verdenen over!
Lige så hvis du står med nogle designer varer du vil rydde ud i, så tage kontakt til mig, og se finder vi ud af det.

17c0d4b7-3d1a-4a02-9ea3-fd9d06939303

Det her, mine damer og herrer, er det bedste der er sket siden Victor kom til verdenen. Jeg har haft propper i ørerne og snot i næsen i over en uge nu, men smilet er ikke til at fjerne!!!!

En masse kærlighed fra mig x

 

ENGLISH:

I GOT A JOB!!! Im so happy i could scream!!

I will be starting at Inseller.com, next week. Inseller is a company that sells pre-loved designer goods, such as bags, shoes, clothes, jewellery from the top brands in the fashion industry. I will be working with VIP consignment relations and also taking a shot at social media marketing. In general, my position is to help boost the company and help it grow! So exciting!!!!

I hadn’t planned on getting a job until July, so that i would be done with writing my final exam paper (which i am starting next week after my communications exam), enjoy my 3 week summer holiday in Denmark i have already planned – and most importantly find a full-time nanny and maid to live with us. Even though the plan is for Victor to start in nursery part time, we have decided to get help at home also, to handle the house and be with Victor when Arttu and i are at work. Even though the position is full time, my new bosses have agreed to let me start out part time, until i get my sh*t together and finish with everything else. From July onwards, im working full time.

Soooooo if you are looking for a new material-baby to bring some light and joy into your world, take a look at Inseller’s collection online – we ship worldwide!
Also, if you have some items you wish to sell – get in touch and i can help you out!

I cant begin to explain how excited i am, and i have a good feeling that this journey is going to be a great one. 

xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre med hvert sit sprog ...