Fra at føle sig alene, til at være det.

Endelig kan jeg trække vejret …

c7a9b91c-da08-4eaa-b173-911a5d8ddd35-1

Jeg gjorde det! Jeg fik fandme (undskyld mit sprog) skrevet den hovedopgave!!!

Jeg havde helt ærligt tvivlet på om jeg kunne komme igennem den, nu jeg står midt i alt det her.. Maj måned har godt nok været hård. Det er ikke en Bachelor jeg skriver, men ‘bare’ min hovedopgave på serviceøkonomuddannelsen – trods det, vil jeg gerne gøre det ordentligt. Jeg har faktisk klaret mig rigtig godt til alle de andre eksaminer på uddannelsen, og har ikke tænkt mig at ende den med en ‘lala’ opgave, som jeg ikke kan stå inde for. Jeg har virkelig gjort hvad jeg kunne, for at gøre det så godt som muligt, under omstændighederne.

Har jeg haft hovedet skruet ordentligt på? Niks. Kunne jeg have gjort det bedre? Jeps. Er jeg tilfreds? Helt bestemt.

Nu er den færdig, og afleveret. Opgaven skal forsvares sidst i Juni, så det vil sige at jeg har en lille måned til at forberede mig til den sidste eksamen. Så starter jeg på min 1,5 årig professionsbachelor, håber jeg.

Victors far kommer til Danmark i weekenden, og vi har planer om at tage ud i sommerhuset. Jeg glæder mig virkelig til at drengene får noget kvalitetstid sammen, og jeg kan slappe lidt af. Jeg er også gået med til at tage til Finland nogle dage sammen med ham, for at Victor kan se sin søster og bedsteforældre. Jeg håber virkelig at vi kan finde ud af at være sammen for Victors skyld, og at vi får en god og konstruktiv uge.

Victor starter i vuggestue dagen efter vi kommer hjem fra Helsinki, og SÅ kan jeg endelig komme i gang med at indrette lejligheden ordentligt. Jeg glæder mig heeeeeeelt vildt – jeg bliver snart skør af at sidde på pinterest hver aften, uden at gøre godt ved mine gode ideer 😉

Jeg håber i alle nyder vejret – Danmark viser sig virkelig fra sin gode side i år.

Kys og kærlighed,

Mai x

 

 

1 kommentar

  • Lene

    Tillykke med afleveringen. Der må være dejligt. Jeg har selv været igennem en skilsmisse for 20 år siden og min exmand blev min ven. Vi hilder stadig børnenes fødselsdage sammen, måske jul og påske/ pinse. Hvis man er gået fra hinanden på en ok måde så kan det lade sig gøre. Men det kræver tålmodighed og gensidig respekt. Håber det bedste for jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra at føle sig alene, til at være det.