Børnevenlige pandekager

Et nyt kapitel

7a408c26-51ef-46f3-9a31-c697c5304277Rygterne er begyndt at spirer, og flere og flere er kommet til mig direkte for at høre  om hvad der egentligt foregår. Derfor har jeg besluttet mig for at jeg hverken kan, eller vil ’løbe fra det’ længere.

Jeg sidder med en kæmpe klump i halsen og tåre i øjnene, imens jeg skriver det her. En blanding af angst, forvirring, skuffelse – men også en enorm lettelse. En lettelse der bekræfter mig i at den beslutning jeg har truffet er den rigtige for min lille familie, sådan som tingene er lige nu.

Sagen er den, at Victor og jeg er flyttet tilbage til Danmark. Victors far er blevet i Dubai.

Jeg har bestemt mig for, af ren respekt for A og vores privatliv, at jeg ikke kommer ind på årsagerne bag lige nu. Jeg kan dog sige, at beslutningen om at dele min familie op er IKKE noget jeg tager let, og ikke noget jeg har besluttet mig for natten over. Vi er bestemt ikke enige om min beslutning, men vi er heldigvis enige om at Victor kommer først i alt det her, og er derfor opsat på at komme igennem det hele sammen, og uden for meget drama.

Vi skal selvfølgelig have fundet en løsning på hvordan Victor skal se sin far så ofte som muligt, men lige nu skal jeg fokusere på at etablere mig her i Danmark helt fra bunden af, skabe en tryg og stabil hverdag for min søn, og oveni alt dette blive færdig med min hovedopgave – perfekt timing, jeg ved det.

Jeg kommer ikke til at være hjemmegående husmor og pilotfrue i Dubai længere, og mit liv kommer bestemt ikke til at være ligeså glamourøst. Jeg skal til at finde et sted at bo, finde en institution til Victor, og forhåbentligt læse videre på en bachelor-uddannelse. Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer for min lille familie, men jeg er fortrøstningsfuld og sikker på alt nok skal gå, uanset hvordan det ender.

Jeg håber i fortsat vil følge med, nu hvor jeg skal tage hul på et helt nyt, kompliceret med også spændende kapitel.

Kys og kærlighed,

Victor og Mai

 

9 kommentarer

 • Camilla

  Æv, er oprigtig ked af at høre om din situation. Og tankerne om, hvad som ligger bag, fordi jeg selv har stået i en lignende situation. Jeg ønsker det bedste for jer alle 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Hej Camilla. Ja, det er en ret øv situation. Jeg tror bare det er vigtigt at man altid har sig selv med, i alt hvad man gør. Jeg holder meget af Victors far, men han fortjener 2 forældre der er glade, selv hvis det er hver for sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Må have været et svært indlæg at skrive, tak for at dele ❤️ Og du mister bestemt ikke en følger herfra🙌🏽 Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Ja, det er ikke sjovt at dele de ting som ikke er så sukkersøde. Men jeg forsøger at være så ærlig som mulig på min blog, og derfor er det vigtigt at have de hårde tider med. Tak fordi du hænger ved <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Mai,

  Jeg er selv lige gået fra min søns far. Min søn er lige blevet 2 år.
  Faren var bestemt heller ikke enig med min beslutning. Min beslutning om at ende forholdet var det sværeste nogensinde. Jeg følte/føler mig som bussemanden, der har splittet vores lille familie ad. Sandheden er, at det er hårdt og svært nu men det tjener et formål, at vi alle skal være lykkelige. Min søn fortjener to glade forældre, der har overskud til ham og det fik han ikke, da mig og min søns far var sammen. Det er vigtigere at have forældre der er lykkelige, selvom de ikke er sammen end forældre der er sammen men ulykkelige. Dermed lærer vi vores børn at de skal respektere deres egne følelser og det at tage svære beslutninger som er for det bedre.
  Livet er fuld af nuancer. Intet er sort/hvidt. Det er det som gør livet spændende og lærerigt. Så om du er en husmor i Dubai eller single-mom i Dk gør ingen forskel for mig. Det er netop fordi du er så ærlig om dit liv, at du for mig er interessant at følge. Det er rart at vide man ikke er den eneste, når livet tager uventede drejninger.
  Med de varmeste hilsner fra en mor til en anden mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Mai. Det gør mig ondt at høre om din situation. Jeg bliver lige kastet 9 år tilbage, hvor det var mig selv, der stod i en situation, der på mange måder er identisk med din. Flytte fra min datters far, imens vi boede i Spanien. Han blev og vi rejste. Det var det hårdeste nogensinde, men også det bedste jeg nogensinde har gjort, set i bakspejlet. Jeg er lykkelig over at have givet min datter en opvækst i Danmark med en glad mor. Jeg ønsker dig alt det bedste og sender dig massevis af kærlige tanker – for det ER noget af det hårdeste, men det bliver godt i sidste ende. Det lover jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg synes bare, at du er så mega sej. Først at flytte helt derned for kærlighed, også være stærk og klog nok til at vide hvornår det bedste for jer ligger et andet sted. Min veninde sendte dit blogindlæg, og vi kunne nærmest ikke få armene ned over hvor sej vi synes du er – kæmpe meget respekt for din beslutning, jeg håber i får verdens bedste tilværelse i Silkeborg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Puha en svær beslutning og tage kunne jeg forestille mig. Får du Don hund med hjem eller bliver den i Dubai?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Kære Maj og Victor.
  I er seje på jeres rejse i livet, jeg bliver ved med at følge jer. Husk i er ikke alene, vi er her i København 👶🏼👱🏻‍♀️ velkommen hjem🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnevenlige pandekager