Deler jeg for meget?

Her skal vi bo …

84c6186f-235f-47fe-9397-f69ab2fcb71f

I dag har godt nok været en begivenhedsrig en af slagsen!

I morges var vi på besøg hos Victors nye vuggestue. Det var sindssygt overvældende for mig, men V havde en fest, og pædagogerne virkede helt enormt søde. Seriøst, det har klart været det jeg har glædet mig allermest til i forbindelse med den her flytning. Altså, at mit barn kan ha en normal hverdag i en institution med andre børn, og få en masse læring indenbords – og så jeg kan få lidt fri, lets be honest! haha

Selve beliggenheden af vuggestuen kunne ikke være mere upraktisk, men eftersom vi bare er kommet ‘dumpende’, og der er venteliste på vuggestuepladser hos de fleste institutioner i Silkeborg, kan jeg ikke sige så meget. Jeg vil helst ikke flytte rundt på ham, men i værste fald, må han blive flyttet igen når der er plads et andet sted. Det vigtigste er, at han kommer i en god vuggestue, hurtigst muligt. Så må vi tage resten som det kommer. Han skal køres ind, i starten af Juni. Farmand kommer til Danmark sidst på måneden, og der har vi aftalt at han kan komme op og se stedet og være en del af det officielle ‘intromøde’. Det er nu rart for os alle, at han også kan deltage i sådan nogle ting.

Derudover, har jeg fået nøglerne til vores nye hjem i dag! Vi har været så heldige at få en rigtig fin 3 værelses lejlighed på godt 100 kvm, relativt centralt i Silkeborg, tæt på skov og vand og ikke mindst min familie. Lejligheden har nyt køkken og bad, og en hyggelig lille altan. Jeg ved ikke helt hvad der sker med de to forskellige slags trægulve, men det har vel sin charme 😉 haha Den skal lige males, og så er vi klar til at rykke ind.

11cb3bf1-e8b5-457e-8baa-1d449cc234f9

35c87143-e252-4663-b01e-28c2d946dfbf

Lige nu forsøger jeg bare at koncentrerer mig om at få skrevet min hovedopgave færdig. Det er sindssygt stressende at stå med ALT det her lige oveni hinanden, men det nytter ikke noget at brokke sig. Jeg er heldig, at jeg har en familie og venner der gider hjælpe med Victor, så jeg kan få tid til at arbejde på den.

Jeg har ikke rigtig nogen møbler endnu, eftersom jeg rejste fra Dubai uden så meget som en ske, men det kommer stille og roligt – og jeg er sikker på, det hele bliver SÅ fint. Jeg tror faktisk også at det først er nu, at realiteten af min beslutning er begyndt at gå op for mig. Jeg har selvfølgelig gjort mig mange tanker om alt det her, INDEN jeg tog springet og flyttede fra A, men jeg tror først det for alvor går op for en hvad der sker, når sådan nogle radikale ændringer i tilværelsen, såsom vuggestuestart og lejlighed, bliver en virkelighed.

b3b715c3-c541-4333-b281-7464d548976d

dcf0ca1c-f328-446b-a719-eaaa9efc6e83-1

e2963e07-1396-4faa-a4e2-2bc1b70c7ee6

Det er selvfølgelig noget helt andet end hvad vi er flyttet fra, med mindre plads, men det er mere end hvad vi to har brug for, og jeg er SÅ tilfreds. Man skal jo huske på, at man ikke bliver et glad menneske af at blive forsørget, køre i en fed bil og bo i et stort hus. Der er meget andet, der er vigtigere.

Kærlighed fra os

x

 

 

 

3 kommentarer

 • Rebecca

  Tillykke med lejligheden. Den er bare fin. Jeg håber at I bliver glade for at bo der. Pøj pøj med alt det nye❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super fed lejlighef og lækker udsigt😊👍 Det skal I nok blive glade for😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke en fin lejlighed! Og lækkert med en plads i vuggestue til Victor! Det bliver da så fedt og spædende for ham at komme afsted ud og lege med andre børn på hans alder 😊 Jeg tager hatten af for dig og dit mod(andre var måske blevet hos A og havde så haft det dårligt og det er jo ikke det bedste for hverken dig, jer eller Victor). Så dejligt, at du har en god familie og et godt bagland som er der for jer og så du kan blive færdig med din uddannelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deler jeg for meget?