Et kæmpe nederlag ...

Home sweet home

Hej med jer,

Jeg synes det er på tide, jeg lukker jer indenfor vores nye hjem. Jeg er ret god til at spamme på snapchat og instagram, men her får i lige et samlede update på projekt-lejlighed.

Der mangler stadig nogle småting, men det er ting, der kommer løbende. Jeg har gået og hygget mig med det længe nu, men det har også været et kæmpe projekt, i og med jeg kom tilbage til Danmark, uden nogen møbler overhovedet. Indtil videre synes jeg at alle de timer jeg har brugt på online shops og pinterest, har været det værd 😉 haha

 

STUEN

Jeg er helt vild med mørkeblå og guld for tiden. Jeg synes virkelig de er fine farver sammen, og derfor er det lidt temaet inde i vores stue, sammensat med de enkelte farver som hvid, sort og grå.

Plakaterne er købt hos Desenio. 
Billedet af V er lavet af min veninde, og jeg er SÅ glad for det. Hun har siddet og placeret hvert eneste lille trekant, of det har taget op mod 15 timer at lave! Kontakt gitte.kragelund@gmail.com ved interesse.
Sofaen er fra Møbelkompagniet, og det er seriøst den mest behagelig sofa jeg nogensinde har haft!
Sofabordet er også købt hos Møbelkompagniet, og spejlet har jeg arvet af min mormor.
Lampen er købt i Dubai, men man kan få lignende hos Ellos, såsom den her, som jeg også synes er super fed.
Gulvtæppet er fra HAY, gyngestolen er fra Eames,  reolen er fra Montana, og Andy Warhol plakaten har jeg købt her.

GANGEN

Vores gang er meget enkel, men funktionel. Tanken var, at sko-opbevaringen også skulle fungere som en slags bænk man kan sidde på, når man skal have fodtøj af og på (smart).

Knagerækken er fra HAY.
Reolsystemet er i to dele, og er begge fra gode gamle Ikea.
Spejlet er fra House Doctor, str.80cm. Den kan købes på tilbud her.
Cactusen og kurven er fra Bilka.
Gulvløberen er fra H&M home.

 

KØKKEN & SPISESTUE

Køkkenet og spisestuen hænger sammen, hvilket jeg ELSKER. Jeg ville dog gerne have at der var lidt farve inde i spisestuen, og det kom der godt nok! Jeg mangler stadig nogle småting ind til spisestuen, og jeg er i tvivl om jeg skal have noget på ende-væggen. Hvad synes i?

Kuplen til kaffekapslerne, og ‘#KAFFEBAR‘ motivet er fra en fineste web-shop, minifabrikken. De findes også på instagram.
Hylderne er fra Idemøbler

Gulvtæppet er fra Rugvista.
Bordet er speciallavet, og ved interesse kan i sende mig en PB besked på min instagram.
Stolene er fra Møbelkompagniet.
Loftlamperne er fra Poul Hemmingsen.
Skænken er fra Ikea – Bestå serien.
Krukken er fra HAY
Plakaten er fra Desenio
Victors højstol er fra Leander

Farvekoden på væggen er 3343/5912-R09B og hedder Dusty purple (jotun)

 

VICTORS VÆRELSE

V’s værelse er ikke særlig stort. Det har VIRKELIG været svært at bestemme mig for, hvordan det hele skulle være, og jeg er stadig ikke helt tilfreds. Jeg mangler et par ting, men her ser hans værelse ud indtil videre.

Sengen er en gammel Juno seng, som jeg har fået lakeret om.
Tæppet er fra Bloomingville.
Legetøjskassen er også fra Bloomingville.
Vægkuplerne er fra minifabrikken, og er bare nummeret større end den jeg har inde i køkkenet. Jeg ELSKER dem. De er bare så fede.
Kommoden er fra Jysk, og jeg har besluttet mig for at bruge den som pusleplads også. Det er praktisk pladsbesparelse, og det fungerer så fint. Alt jeg har brug for til at pusle ham, ligger i de øverste skuffer, og puslepuden bliver holdt på plads ved en babysafebase.

MIT SOVEVÆRELSE

Der står stadig flyttekasser på mit værelse (dem har jeg lige gemt på billederne), og det er stadig et projekt jeg er i gang med. Jeg mangler i hvert fald noget over sengen, men jeg kan ikke helt finde ud af hvad?

Gulvtæppet er fra Møbelkompagniet.
Knagerne er fra Muuto.
Sengetæppet er fra Ellos.
Hængepotterne er fra Hübsch.

At få min egen lejlighed, og nu bo alene med min lille dreng, er vanvittigt overvældende. Selvom jeg har haft veninder til at være her så ofte som muligt, så bliver det alligevel ensomt, og det er klart noget jeg skal vende mig til. Altså at være alene. Heldigvis er jeg virkelig glad for vores nye hjem, og jeg ved vi bliver glade for at være her. Nu hvor jeg er færdig med min eksamen, har jeg mere overskud til at få de sidste ting på plads – skal bare lige ha’ fundet et pengetræ, så råb lige højt hvis i finder sådan ét 😉 haha.

Kys og kærlighed,

Mai x

Skriv en kommentar

  • Mette

    Byt evt dit soveværelse ud med V’s værelse hvis du synes det er for lille. Bare et råd 🙂 Tænker der bliver brugt flere timer på hans værelse og dit værelse skal du jo bare sove i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kæmpe nederlag ...