Hvad er søvn?

Dubai bound …

Så kan jeg ikke komme udenom det længere ..

Om ikke særlig længe, skal V og jeg tilbage til Dubai. Jeg har helt bevidst ikke skrevet særlig meget om vores ‘situation’, da det hele er stadig ret anspændt, og jeg ikke ønsker at provokere Victors anden skaber mere end højest nødvendigt.

Vi skal flytte ud af huset, som vi kun nåede at bo i sammen, i 1 år. Det er alt for stort til én person, og der er for mange minder i det, synes han. Derfor har jeg lovet at hjælpe med at få flyttet A over i noget nyt, og være med til at skabe en ny Dubai-base, til ham selv og til når V og jeg kommer på besøg – fordi det kommer vi jo til. Jeg kunne ikke komme hurtigt nok væk fra Dubai, da jeg endelig havde truffet beslutningen om at flytte, og april-måned husker jeg som værende helt forfærdelig, rent psykisk. Jeg har rigtig mange gode minder fra Dubai, men også nogle knap så sjove. Derfor er det med blandet følelser, at jeg skal vende tilbage.

Vi er ikke blevet enig om en decideret ‘samværsordning’, så indtil videre winger vi den bare. Målet er, at V skal se sin far 1 gang om måneden, når A har nogle sammenhængende fridage, enten i Finland, Dubai eller Danmark – eller et helt andet sted. Vi må bare få det til at fungere, på den ene eller anden måde.

Selvom jeg er noget usikker på vores kommende Dubai besøg i starten af August, så glæder jeg mig UBESKRIVELIGT til at se Hamilton, vores hund. Hold kæft hvor jeg savner min baby 🙁 .. Som udgangspunkt bliver han i Dubai med Arttu, da de får rigtig meget glæde af hinanden. Vi har stadig vores hushjælp, som sørger for han bliver passet når A flyver, men det er selvfølgelig ikke optimalt. Jeg har ikke mulighed for at have ham i den lejlighed jeg bor i nu, men hvis det ender med at blive for besværligt at beholde ham i Dubai, så må jeg flytte i noget mere passende. Jeg bliver lynhurtigt overvældet for tiden, synes jeg, og derfor tager vi det én dag af gangen. Selvom jeg ville elske at have ham her, og ved han ville få et meget bedre liv hos os i Danmark, så er det også lige rigeligt for mig i øjeblikket at stå som alenemor, på et nystartetstudie (håber vi), i en lejlighed, og så med en kæmpe golden retriever. Jeg glæder mig virkelig også til at se min mødregruppe, som jeg savner helt sindssygt meget. Det bliver så fedt for Victor at se alle sine små venner, og lur mig om der ikke bliver fældet nogle tåre.

Inden da, skal vi til Finland i næste uge, så Victor kan nå at se sin far i Juli måned. Det hele virker ret omstændigt, men jeg er sikker på det bliver rutine inden længe.

Kys og kærlighed,

Mai x

1 kommentar

 • Sarah

  Hej Mai

  Jeg følger trofast din blog og Instagram. Jeg synes at det er rigtig modigt og skide sejt at du har tager skridtet og flyttet tilbage til DK med V. Med tiden finder i rutinen for hvordan det fungerer for jer med et hjem i hver jeres land.
  Der er ikke noget at sige til at alle omvæltningerne er meget overvældende pt – men jeg synes virkelig du gør det godt 🙂
  Held og lykke med turen til Dubai!
  Er sikker på det hele nok skal blive rigtig godt for jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er søvn?