Samvær på tværs af landegrænser ...

Studie og arbejde

Jeg kan næsten ikke få armene ned!

Ikke nok med, at jeg skal starte på min bachelor i næste måned, så har jeg også fået mig et arbejde! Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at have et arbejde ved siden af mit studie, da der kun er 24 timer i døgnet, jeg kun har 2 hænder og jeg står alene med et barn – men den her mulighed kunne jeg simpelthen ikke sige nej til.

Som jeg har nævnt på min instagram, skal jeg påbegynde en professionsbachelor i ‘Digital Konceptudvikling’ på Erhvervsakademiet i Århus. Uddannelsen handler blandt andet meget om e-commerce (internet handel), online markedsføring, markedsføringskoncepter på digitale platforme og reklame via de sociale medier. Alt sammen noget, jeg synes er meget spændende. Lets face it … e-handel og online markedsføring fylder mere og mere, og jeg er ret så sikker på, at der er mange fremtidsmuligheder indenfor den branche. Der var engang, jeg havde en plan om at fortsætte min karriere indenfor luftfart, men det har jeg lagt lidt på hylden. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang, men jeg har også fået at vide, at uddannelsen ikke har levet op til andres forventninger. Det giver mig lidt af en ‘øv’ fornemmelse, men ikke desto mindre har jeg en kæmpe ‘ja-hat’ på. ISÆR, på grund af det arbejde jeg har fået ….

Efter mit opslag på instagram, hvor jeg fortalte om min optagelse på studiet, kom jeg i kontakt med en virksomhed, som søgte en ‘Online marketings ansvarlig’. Jobbeskrivelsen lød super spændende, og efter en rigtig god samtale hvor jeg bare blev endnu mere interesseret i jobbet, var jeg så heldig at de også mente jeg havde noget at bidrag med, og derfor gerne vil have mig som en del af teamet. Så fra d.1/9 starter jeg hos Better Banners i Silkeborg, en annonce virksomhed, som designer og udvikler online-bannerannoncer til RIGTIG mange store virksomheder. Jeg havde faktisk ingen ide om hvem de var inden jeg blev gjort opmærksom på dem (Hej Klaus), til trods for at deres hovedkontor ligger 100m fra min lejlighed, og selvom jeg faktisk har stiftet bekendtskab med enormt mange af de annoncer de har lavet, igennem tiden. Jeg kommer til at agerer som lidt af en blæksprutte, men hovedsageligt skal jeg tage hånd om deres socialemedier, og den vej igennem skabe bedre kendskab til deres brand. Det virker til at være en super fed arbejdsplads, med et ungt team der bare flyver derud af med 100km i timen. Det bliver SÅ fedt. Det der gør det hele endnu bedre, er at arbejdet er SÅ studierelevant, hvilket betyder at jeg kommer til at lære en helt masse både på skolebænken, men også i praksis. Vi har fundet en holdbar og fornuftig løsning i forbindelse med arbejdstimer, og min familie har lovet at hjælpe med V – så alt er godt, og jeg er sikker på det nok skal fungere rigtig fint!

Det er faktisk ret vildt at tænke på alt det der er sket på blot 3 måneder. Fra at være hjemmegående husmor i Dubai, hvor jeg levede mit liv på en andens præmisser, og stod midt i en kæmpe identitetskrise – til at bo alene i Silkeborg med min søn, hvor jeg skal til at i gang med en bachelorgrad, og nu med et arbejde, som giver mig et mål med fremtiden. En fremtid som JEG ønsker, og som også gøre mig i stand til at tage vare på mig selv og min søn. Endelig er jeg ved at finde mig selv, og jeg er SÅ lykkelig for, at jeg valgte at tage springet til trods for alle de udfordringer det har bragt med sig. Alt sker af en årsag, og hvis ikke man er lykkelig, så skal man tør stole på sin egen intuition, og gøre det der vil få den lykke frem i dig. Vi har kun ét liv, people. Det er med at leve det, og ’tilfreds’ er ikke godt nok.

2 kommentarer

  • Kimmie

    To ord er rigeligt; Så sej!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Klemae

    You go girl!! Det er fedt, når man finder sin egen vej her i livet….det er den fedeste fornemmelse, når man har sat sig et mål, arbejde/studie der er baseret ens egne drømme. Mine tanker er med jer. Lad os snart mødes over et koldt glas🥂 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samvær på tværs af landegrænser ...