At rejse med en 1,5-årig ... (og overleve)

10 ting du måske ikke vidste om mig …

 

Jeg elsker selv at høre om andre mennesker, så jeg tænkte at i måske også ville synes det var sjovt at lære mig lidt bedre at kende – derfor har jeg sammensat 10 hurtige facts om mig!

 1.  Jeg er født og opvokset i England, og flyttede først til Danmark som 15-årig. Engelsk er derfor mit modersmål.
 2. Jeg drikker 2 (store) kopper kaffe om morgenen inden jeg går ud af døren, men kan nemt komme igennem 6 kopper i løbet af en dag.
 3. Jeg støvsuger minimum 1 gang om dagen, og rydder konstant op.
 4. Jeg lider af road-rage. Der skal ikke meget til, for at jeg flipper ud når jeg sidder bag rettet.
 5. Mine livretter er stegt flæsk med persillesovs, og mozerella sticks.
 6. Jeg har fået lavet bryster hele 2 gange (1 forstørrelse og 1 løft), og skal helt sikkert have endnu en operation på et tidspunkt. På det område har jeg aldrig været særlig heldig.
 7.  Det jeg hader allermest ved mig selv udseendesmæssigt, er min kæbe. Dengang jeg var yngre, var jeg så træt af mit kæbeparti, at jeg blev skrevet op til et KÆMPE indgreb som ville forandre hele mit ansigt, men sprang fra i sidste øjeblik. Det fortryder jeg ofte.
 8. Jeg er meget sarkastisk, og meget ‘direkte’. Jeg er dårlig til at ‘tænke før jeg taler’.
 9. Jeg savner mit arbejde som stewardesse HVER dag.
 10. Jeg er VIRKELIG dårlig til at slappe af. Alle siger det til mig, men jeg bliver ikke bedre til det af den grund.

Er der noget der overrasker jer? 😉 haha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

 • Sisse

  Hvordan ville du gerne have dig kæbeparti til at se ud – og hvad er du ked af ved der nuværende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Jeg har en ret skarp/spids kæbe. Da jeg var yngre havde jeg bøjle på i 3 år, hvilket gjorde at mine tænder bider ‘lige på’, og at jeg ikke har decideret underbid, men min hage er ret dominerede, hvilket gør at jeg er ked af min profil. Kunne godt tænke mig at have en mere tilbagetrukken kæbe. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

   Åhh nej, tænkte om det kunne være det, og kan så godt forstå dig, da jeg selv har samme problem. Jeg fik at vide, at jeg skulle opereres for mit overbid – det kostede 3 år med bøjler, men hvad jeg ikke vidste var, at de under operationen rykkede hagen frem i en spids underbidsstilling, og jeg kan næsten ikke tygge noget den dag i dag. Min hage før var så flot, tilbagetrukket, markeret og lidt bred. Hvis jeg ikke havde været igennem den dumme operation, men var født med den, tude jeg dog ikke at få gjort noget ved det.. Har du droppet at gøre noget ved det??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en sucker for mozarellasticks og afskyr alle former for rod 😛

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mai og Sisse
  Jeg fik for snart 3 år siden en operation for underbid. Min kæbe er (var) også ret markant og spids.
  Det er den stadig, men der er da helt klart sket en forbedring ved at jeg er blevet opereret. Men gik med bøjler i tre op til og selve turen efter operationen var et helvede. AV siger jeg bare. Haha. I dag er jeg bare glad for at det er overstået og nu er jeg nok også mere i en alder hvor jeg ikke tænker så meget over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hvordan holder du dine tænder hvide med alt den kaffe? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Steenkjær

   Udover jeg børster tænder to gange om dagen, så er jeg bare lidt heldig. Tænker umiddelbart også, at jeg godt kunne trænge til en tandblegning inden længe 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med en 1,5-årig ... (og overleve)